KOESCH gaat op in Ouderkracht

KOESCH gaat op in Ouderkracht

Het is mogelijk sommigen al opgevallen dat sinds enkele weken KOESCH.nl de website van de Stichting Kind Ouder School i.o. eerst niet meer bereikbaar was en daarna doorverwees naar Ouderkracht voor ’t kind. De reden was dat de site was gecrasht en er op dat moment al een voorstel lag vanuit het bestuur van KOESCH om op te gaan in Ouderkracht. Omdat het bestuur van Ouderkracht positief stond tegenover dat voorstel is er geen energie meer gestoken in het repareren van de KOESCH site.

Gisteravond was de voorzitter van KOESCH aanwezig bij een open bestuursvergadering van Ouderkracht in Utrecht en daarin is besloten door het bestuur van Ouderkracht dat KOESCH opgaat in Ouderkracht.Koesch crossed

De bescheiden bescheiden van KOESCH, bestaande uit wat documentatie, zal worden overgedragen aan Ouderkracht. En omdat inmiddels bijna alle leden in spé van KOESCH lid zijn of betrokken zijn bij Ouderkracht hoeft hier verder geen actie op ondernomen te worden. Verder waren de inkomsten (€80) en uitgaven (2x €40 voor de website) van KOESCH ook precies in evenwicht. Waarvan akte.

Het voormalig bestuur van KOESCH wenst het bestuur van Ouderkracht veel succes met het verder uitbouwen van de coöperatie.

Submit a Comment