Ouderkracht zoekt IT talent

Ouderkracht zoekt IT talent

Sinds enige tijd heeft Ouderkracht voor ’t kind een nieuwe website. Dat was een hele vooruitgang. Responsive, grafisch best aardig en snel, maar het kan waarschijnlijk nog veel beter allemaal. Bijvoorbeeld:

  • Er is een wens om een MailChimp nieuwsbrief te maken voor leden en belangstellenden
    er is zelfs een MailChimp account, maar ja, hoe maakt je een goede layout en hoe zorg je dat de users van WordPress automatisch wekelijks die brief krijgen?
  • Er is een Twitter account en het is eenvoudig om een lijst te maken met relevante tweets, maar het inregelen van de Twitter plugin op de site gaat de beheerder net even boven de pet.
  • Het zou handig zijn om op de voorpagina het aanmelden voor de nieuwsbrief en wat andere info in te passen, maar dat blijkt minder eenvoudig dan gehoopt.
  • Hoe regel je een dagelijkse backup in.

Kortom, Ouderkracht zoekt een IT talent die een paar uur wil klussen om ons in één klap of een paar klapjes verder brengt in het digitale tijdperk.

Ben je handig met wordpress, plugins, CSS, servers, Divi, enz en wil je Ouderkracht graag qua site verder op de rit helpen? Mail dan naar info@ouderkrachtvoortkind.nl of bel 06 29097307.

Submit a Comment